Australie, Nieuw zeeland, Thailand
2008-10-14 - 2009-02-26

Hallo trouwe lezers!

Zoals jullie misschien al een beetje verwacht hadden trek ik er deze winter weer lekker op uit! Komend weekend heb ik nog twee vluchten bij Transavia en dan begint mijn volgende avontuur. Dinsdag vlieg ik als eerste naar Melbourne, Australie waar ik Jed ga opzoeken. Een lieve jongen die ik heb ontmoed hier in Nederland in juni en ik wist al dat ik hem zeker nog een keer wilde zien!

Ik logeer dan ruim een maand bij hem en vervolgens gaan we samen met nog een vriend van hem richting Thailand waar we vervolgens de nachttrein nemen naar Laos waar we in ongeveer twee weken doorheen willen reizen naar de grens van noord Vietnam. Vanaf daar reizen we naar het zuiden en zullen de grens met Cambodja passeren en ook daar in twee weken doorheen trekken naar Thailand. Vervolgens reizen we af naar de eilanden in het zuiden waar we de trip zullen afsluiten op de full moon party op Ko Pangan op 10 februari!

Ik heb een nieuwe camera dus zal ik nog mooiere foto's aan jullie laten zien! Veel lees plezier en uiteraard doe ik altijd mijn best om zo veel mogelijk van me te laten horen...ook al lukt dat niet altijd even goedPortugal 2008
De zomer is al lang begonnen in Europa maar hier in Nederland is daar ...
Nieuw Zeeland 2006/2007
Na twee maanden hard werken hadden we onze reis bij elkaar gespaard......
Portugal 2006
Op 2Mei vertrek ik met het vliegtuig van vliegveld Rotterdam naar Faro...
Winterseizoen 2005/2006 Gerlos
Dit is mijn tweede seizoen in gerlos, hopelijk wordt het net zo leuk a...
Overwinteren in Oostenrijk
1 januari ga ik ga naar Gerlos in Oostenrijk om daar voor drie maanden...