Printable versionthis weekend: party Jeremy
2005-03-21

Click to enlarge

What happened this weekend:

 

Vrijdag heb ik de Chevrolet teruggebracht naar het verhuurbedrijf en heb ik de nieuwe auto gekregen. Het is een Ford pick-up. Het is een erg mooi, want hij is nog maar 5 maand oud. Ook zit er een speciaal chrome pakket op. Iedereen hier vindt hem erg mooi. Hij is niet erg snel, maar dat moet je hier sowieso niet proberen, want dan sta je zo aan de kant.

 

Afgelopen weekend heb ik een feest gehad bij vrienden van Jeremy. Het was in een studentenhuis is Radford. Ik ben er zelf heengereden en heb de slaapspullen uit m地 kamer meegenomen, zodat ik daar kon blijven slapen. Het huis zag er van binnen net zo uit als m地 kamer in Groningen, veel rommel.

 

Ze hadden het goed voor elkaar. Veel drank en zelfs een biertap. Net als je altijd op tv ziet  hebben ze op zo地 feest allemaal grote bekers waar dan de drank in wordt geschonken. Het valt nog wel mee hoeveel ze dan drinken.

Halverwege het feest hadden ze besloten dat de banken die in de tuin lagen maar in de brand moesten. Zoals je op de foto痴 kan zien had dat veel weg van een paasvuur. Dat is daar allemaal niet zo地 probleem.

 

壮 Morgens hadden ze een Amerikaans ontbijt gemaakt. Ze eten hier bijna drie keer per dag warm. Nu is dat voor mij niet zo地 probleem, maar veel van hen zijn echt veel te dik hier.

 

Vlakbij m地 kamer is de fabriek waar ze Mack trucks en Volvo trucks maken. Daar ben ik Zondag op het terrain gereden. Het duurde niet zo lang voordat de eerste security bij me was, maar ze waren erg schappelijk. Ik heb het nummer gekregen van de mensen die over rondleidingen gaan. Vandaag heb ik dat nummer gebeld en volgende week Maandag om 9 uur ga ik samen met Randy naar de fabriek voor een tour.

 

Vandaag was weer een werkdag van 8 tot 5. Ben nog steeds bezig om allemaal gegevens voor de MCR te verzamelen en in te voeren. Tussen de middag hebben we gelunched bij the Steer House. Vandaag ben ik gegaan voor de 蘇am steak.
Adventure: My adventure
Visited: 1722 times
Last edited on: 2005-03-21 00:00:00
Created: 2005-03-21 00:00:00