Printable versionAmerica Online!
2005-03-17

Click to enlarge

 

Eindelijk heb ik het voor elkaar gekregen! Zonder te betalen. Gister moest ik nog 5 euro per maand betalen en nu in eens niet meer.

De afgelopen twee week heb ik erg veel beleefd. Zoals de meeste van jullie al weten ben ik dus goed terechtgekomen. Ik heb 's nachts gewoon een dak boven mijn hoofd, dus daar hoef ik me niet druk over te maken. 

Gister ben ik met Jeremy (een buurjongen van iemand hier op het werk) en een paar van zijn vrienden naar een comedy cafe in Blacksburg geweest. Dat was erg mooi. Er waren weinig pijnlijke stiltes in de optredens, want ze waren best grappig. Sommige grappen kreeg ik niet helemaal mee. Vooral die over bekende Amerikanen waar ik nog nooit van gehoord heb.

Het is hier vandaag St. Patrick's day. Geen idee wat dat inhoudt, maar a.s. zaterdag heb ik een feest bij vrienden van Jeremy ter ere van deze feestdag. Het is iets met Ierland, dus alles is dan groen (inclusief de drank)

Volgende week zal ik de foto's van het feest online zetten.

Op deze site kun je ook berichten achterlaten. Ik lees m'n mail ook nog wel, maar op deze manier kan ik alle verhalen en foto's in een keer online zetten.

Het is hier nu 6 p.m. dus ik ga zo eten. Vanmiddag hebben we niet buiten de deur gelunched, dus ik moet nog voor eten zorgen. Het motel waar ik in zit ligt tussen 5 restaurants in, dus dat wordt een moeilijke beslissing.

Ik zal nu ook nog even wat foto's proberen online te zetten van m'n kamer en de omgeving enzo.

Bye bye

 


Adventure: My adventure
Visited: 1279 times
Last edited on: 2005-03-17 00:00:00
Created: 2005-03-17 00:00:00