Printable versionBBQ, Markt en....Ticket!
2008-10-21

Hallo allemaal!

Zondagavond was erg gezellig tien vrienden van Jed kwamen gezellig een biertje drinken en barbequen er was lekker veel vlees en salade en ik heb kangaroo gegeten! lekker hoor... heeft een beetje wat weg van dat heerlijke verse hert dat we in NZ gegeten hebben! (essie!!!) het was erg leuk en ook een goede manier om iedereen een beetje te leren kennen. Aan het eind van de BBQ gingen de jongens gitar hero spelen, dat is een of ander spel met een gitaar en dan moet je allemaal kleurtjes doen...nou Jed is echt de gitar hero kampioen ongelovelijk snel als dat gaat! (hij heeft er ook een keer een ipod mee gewonnen) als ie al die tijd had gebruikt om echtte leren spelen was hij nu een rockstar!

Gister was Jed z'n eerste vrije dag en hebben we heel lang geslapen en daarna zijn we nog even snel de stad in gegeaan om koffie te drinken bij .......STARBUCKS! hehe eindelijk. Heerlijk zeg. Het was al laat dus zijn we snel weer naar huis gegaan voor t avondeten.

vandaag zijn we lekker roeg op gestaan en na een eeuwig durende discussie hebben we het bed gemaakt die in elkaar gestort was toen ik erop ging zitten...o jee! krijg hier goed te eten pap! Nee hoor dat gebeurde heel vaak dus was het tijd om m voorgoed in elkaar te timmeren dat ie nooit meer los komt! Toen zijn we naar t centrum gagaan naar victoria market. een grote overdekte markt met hallen en tenten wat een beetje leek op de zwarte markt maar dan de Turken  en Marrokanen vervangen door Indiers en Aziaten dan krijg je een aardig beeld. Erg leuk.nix gekocht moest me wel heel erg beheersen...was wel moeilijk.

Dus omdat ik de hele dag niets gekocht had heb ik mezelf getrakteerd met behulp van mijn lieve vader op een retourticket nieuw zeeland! Ja inderdaad Tom en Rachel, ik kom eraan!

Zaterdag......!!!!!haha

luv u all!!

 


Adventure: Australie, Nieuw zeeland, Thailand
Location, country: melbourne,  Australia
Visited: 1906 times
Last edited on: 2008-10-21 10:38:31
Created: 2008-10-21 10:29:53

Comments

Buffy wrote on May 1st, 2016 at 20:47:46 (UTC) :
That's a mor-rbdeakel. Great thinking!
Adelaide wrote on May 1st, 2016 at 14:53:26 (UTC) :
None can doubt the vetrciay of this article.
Thapa wrote on December 26th, 2014 at 09:11:43 (UTC) :
Die Koga gaat hem waarschijnlijk ovveerlen niettemin hoop ik dat-ie minstens tot z'n 100-ste zal kunnen blijven fietsen!! Laatst ontmoette ik ook een oude fitte man van boven de 80 die nog een nieuwe racefiets een mooie italiaan - had gekocht,ja prachtig die energieke mensen .!