Printable versionSydney!
2011-09-11

Click to enlarge
G'day! (Zoals de AustraliŽrs hier allemaal zeggen)

We zijn sinds woensdagavond in Sydney en het is echt een leuke stad! Al redelijk veel van gezien. We zitten in een hostel niet ver van het centrum, met de trein of bus ben je er zo. Het hostel zelf is ook prima, een stuk beter dan in Singapore. Er zit zelfs een klein zwembadje bij, maar daar is het nog wat koud voor. We hebben een hoop sightseeing gedaan (harbour bridge, operahouse, zoals jullie ook op de foto's gezien hebben en natuurlijk het bekende strand bondi beach gezien (bekend van tv-serie bondi rescue). Was nog wat te fris om te zwemmen, dus helaas geen mooie lifeguard in actie gezien. Overigens is manlybeach mooier, waar je ook een nationaal park hebt. Wanneer je hier doorheen loopt heb je niet meer het gevoel midden in een grote stad te zitten. Best wel bijzonder. Terug kregen we ook nog een lift van een aardige mevrouw die gelijk op de praatstoel zat over wat we allemaal nog moeten gaan zien (te veel om op te noemen).
Zaterdagavond hebben we onze eerste echte barbie (bbq) gehad. Een paar mensen waren naar de fishmarket geweest en hadden daar inkopen gedaan. Zelfs voor het eerst oester gegeten! Wel met wat spek erover heen maar het smaakte uitstekend. Daarna zijn we met z'n allen naar de kroeg gegaan. Was een gezellige avond en leuk contact gehad met andere backpackers.
Morgen (maandag), trekken we verder. We hebben voor drie weken een spacecamper gehuurd om een stukje van de oostkust te gaan bekijken. We gaan eerst naar de blue mountains en we eindigen in Brisbane. Ik heb hier echt ongelooflijk veel zin in want 1,5 week in twee drukke steden is wel weer even genoeg. Nu wat meer van de natuur en mooie vergezichten genieten.Jullie horen wel weer hoe dat bevalt.
Cheers!
Adventure: Journey around the world
Location, country: Sydney,  Australia
Visited: 3455 times
Last edited on: 2011-09-11 12:35:25
Created: 2011-09-11 12:35:25