Printable versionSingapore 2, Marine Bay Sands.
2011-09-06

Click to enlarge
“Vrijheid is een woord dat de reis rond de wereld heeft gemaakt en daar nooit is teruggekeerd”.

Hi Everyone,

Vandaag laatste dagje Singapore gehad. Morgenochtend vliegen we door naar Singapore. We hebben hier een paar leuke dagen gehad en leuke dingen gedaan en meegemaakt. Highlight was de Marina Bay Sands. Een hotel dat is gebouwd in 2010 en uit drie toren met daarbovenop een soort schip met zwembad bestaat. Echt super mooi en luxe. We hebben op discovery een stukje gezien hoe dit gebouwd werd, erg indrukwekkend. Nu hebben we het in het echt gezien. Van een nl vrouw begrepen we dat je 20 dollar betaald om op de 57e verdieping te komen en te zwemmen. Máár zei ze: als je via toren 1 naar boven gaat, dan kun je gratis boven komen maar alleen het uitzicht zien. Dus wij naar toren 1, samen met een australische man en zijn zoontje en (ac hteraf) een hotelgast. Bleek dat zij de lift activeerde. Dus wij kwamen alsnog op de 57e verdieping uit (gratis), konden zo doorlopen en liepen plotseling bij het zwembad!! Lucky for us, we hadden onze zwemspullen bij ons en we hebben een heerlijke duik genomen, op de bedden gelegen en gratig gebruik kunnen maken van handdoeken. Drinken bestellen durfden we alleen niet omdat ze vaak naar naam en kamernr. vroegen. Uiteindelijk toch frietjes besteld en gezegd dat we hier voor 1 dagje waren. Gelukkig geen problemen mee gehad. Het uitzicht was echt adembenemend.

Verder zijn we nog naar Sentosa geweest. Een soort resort op een eiland waar vanalles te doen is en in de avond veel shows. Ook hier hebben we ons prima kunnen vermaken met zon, zee en strand. Aan het eind van de dag nog op de waverider geweest. Klein voorproefje op het surfen, maar dan net wat anders.

We hebben veel door de stad gelopen de afgelopen dagen. Vanavond zijn we weer terug in het eerste hostel want het hostel van de afgelopen twee nachten was echt verschrikkelijk!! Het kantoor bevond zich in onze slaapkamer en er was geen gemeenschappelijke ruimte maar het ergste was nog dat we boven een karaokebar zaten en dat ging echt tot diep in de nacht door. Oordopjes waren hier niet tegen bestand. Ook het licht op de kamer ging niet voor 1.00 uit. Maar goed, hopelijk nu nog “a good night sleep”.

Enjoy the pictures.
Adventure: Journey around the world
Location, country: Singapore,  Singapore
Visited: 3750 times
Last edited on: 2011-09-06 15:16:26
Created: 2011-09-06 14:45:35