Printable versionEerste bericht uit Singapore.
2011-09-02

Click to enlarge
Hoi Allemaal,
Hier het eerste bericht van onze reis.
Gisteren pas uit Nederland vertrokken en nu al aan de andere kant van de wereld. Wat kan dat snel gaan. We hebben er een reis van ong. 15 uur met het vliegtuig opzitten en we zijn, lokale tijd, om half 5 aangekomen in Singapore. We zitten in een prima, knus hostel, niet ver bij het vliegveld vandaan, aan de rand van het centrum. Tom zit nu zelfs in een massagestoel (gratis). Ik denk dat hij daar straks in ligt te slapen;)

De eerste indrukken van Singapore: Mooi vliegveld, goed openbaar vervoer, straten nog niet brandschoon gezien, vriendelijke mensen en overal mensen op straat! Het is een hele levendige stad en op elke straathoekje heb je wel een eettentje waar je voor een paar dollar kunt eten. Soort kantines. Volgens mij eet het gros van de mensen hier elke avond buiten de deur. Wij hebben hun voorbeeld gevolgd. Eten smaakte goed, hopelijk kan onze maag het ook aan.
Het echte centrum van de stad gaan we de komende dagen bekijken. Benieuwd hoe het er daar uitziet. De shoppingmalls schijnen geweldig te zijn...Hoop dat ik me dan wat kan inhouden want vanmiddag viel het dragen van mijn backpack wel ff tegen. 17kg is pittig om te dragen. En het was nog niet eens zo ver. Ach het zal wel wennen. In ieder geval heb ik nu nog ff de hulp van Tom nodig om mijn tas op te zetten. Hier moet ik nog even handigheid in krijgen of er een trucje op vinden;).
Nou mensen, dit was het voor nu even. Ik zal proberen nog wat foto’s erbij te zetten.
Liefs Anneke

Adventure: Journey around the world
Location, country: ,  Singapore
Visited: 3515 times
Last edited on: 2011-09-02 14:06:27
Created: 2011-09-02 14:05:36

Comments

Deandre wrote on May 1st, 2016 at 15:16:52 (UTC) :
Son of a gun, this is so helupfl!