Printable versionMartinborough and drinks!
2008-04-13

Hoi iedereen!

Onlangs ben ik naar een klein plaatsje Martinborough geweest, waar je heerlijk wijn kan proeven. Ik kon die kans natuurlijk niet laten liggen!! Te voet ben ik op pad gegaan, nadat ik met de trein en bus was aangekomen. Er waren vele wijnproeverijen en ik ben er achter gekomen welke wijn ik lekker vind. Jammer genoeg hebben ze hier geen zoete witte wijnen, ze zijn hier wat droger of heeeeel erg zoet. Ze hebben namelijk ook dessert wijnen en die zijn zo verschrikkelijk zoet en duur ook! Uiteindelijk waren er 2 wijnen die ik heel erg lekker vond en die heb ik dan ook gekocht. Wijn kopen in de supermarkt of de slijterij is best wel duur, maar bij de wijngaarden is het dezelfde prijs (wat me heel erg meeviel).
Na mijn wandeltocht had ik toch best wel wat wijn op en vond ik het een goed idee om lekker wat te gaan eten. Jammer genoeg leverde dit een zoektocht op, aangezien de meeste restaurants and bars geen lunch meer serveerden om 1500!! Gelukkig vond ik een hamburger en pizza tent waar ik terecht kon. Hier ontmoete ik een gozer waar ik de rest van de tijd mee heb zitten kletsen. Later in de middag heb ik de bus gepakt om weer naar Petone te gaan, aangezien het verblijven in Martinborough aanzienlijk duurder was dan het openbaar vervoer terug naar huis.

Afgelopen weekend ben ik naar vrienden van Tom gegaan (Nima en Lidia), wat ontzettend gezellig was! We hebben heerlijk om Tommie gelachen.... :) Over zijn geweldige ingevingen en nachtelijke activiteiten (zoals over spekjes dromen en mij bijten....). Het plan was om te blijven slapen bij Nima en Lidia, maar jammer genoeg kreeg ik een berichtje van mijn flatmate dat zij haar sleutels was vergeten....moest dus toch maar naar huis! Gelukkig brachten Nima en Lidia mij eventjes.

Op zaterdag ben ik Wellington ingegaan om tickets voor de ferry te kopen....binnenkort is het weer ene lang weekend en dan wil ik graag naar de overkant!! Ben benieuwd! Verder ben ik langs de waterfront gaan wandelen en ben ik op zoek geweest naar Mount Victoria, wat ik niet kon vinden.... In de middag ben ik met een aantal collega's de kroeg ingedoken! Wat ik heel erg leuk vond, weer even wat sociaals! Heerlijk! Dat heb ik nog niet veel, dus ik genoot er onwijs van. Tegen middernacht zijn we weer naar huis gekeerd, ik kon zelfs een lift naar Petone krijgen!
Zondag heb ik niet veel gedaan....voornamelijk in de zon gezeten met een goed boek en een wijntje! Heerlijk. In de middag ben ik Wellington even ingegaan om met Donia (een collega), Matt (haar man) en Lisa (een collega) wat te gaan drinken.

Tot dusver heb ik het wel naar mijn zin en het maken van vrienden begint nu echt wat beter te gaan! Ik vind het heerlijk om met mensen af te spreken en wat leuks te doen! Nu moet ik maar weer eens aan de slag, want ik heb nog niet veel gedaan vandaag!!

Liefs, Rachel


Adventure: My new adventure
Location, country: Porirua,  New Zealand
Visited: 873 times
Last edited on: 2008-04-13 23:15:05
Created: 2008-04-13 22:31:59