Printable versionTommie!!!
2008-05-15

Hoi allemaal!!

Ik ben zooo blij :) Afgelopen weekend heb ik Tommie eindellijk weer gezien! Ik ben voor een lang weekend naar Auckland gevlogen om hem eventjes te zien voordat hij op de fiets naar mij toe komt! Ik vond het zoooo spannend om hem weer te zien! Tijdens de vlucht heb ik lekker gekletst met degeen, Vicki, die naast me zat. Een keer aangekomen moesten we eerst de bagage gaan ophalen...al kletsende zijn we door een security deur gelopen...die natuurlijk afging zodra wij erdoor waren...en Tom stond opeens voor me...beetje verwarrend allemaal...maar ik was echt heel blij om hem weer eindellijk te kunnen knuffelen!!

Tom had een auto gehuurd, dus we konden gaan en staan waar we wilden...heerlijk! Het bleek dat hij de afgelopen nacht naar het huis van kenissen was geweest, maar er was niemand thuis...dus heeft hij heerlijk (NOT) in zijn auto geslapen. Wij zijn eerst even naar de supermarkt gegaan, omdat ik nog een klein kadootje voor hem had...een grote fles IRN BRU, dat is een frisdrank uit schotland waar wij helemaal gek op zijn. Daarna zijn we op zoek gegaan naar een hostel om te gaan slapen. Jammer genoeg was alles of vol of gesloten...uiteindelijk zijn we maar naar het huis van die kenissen gegaan om de tent in de tuin op te zetten :) We hadden alleen niet zo heel veel slaap spullen, aangezien ik niets had meegenomen...maar we hebben heerllijk tot diep in de nacht liggen kletsen over alles en niets...heerlijk!

Zaterdag zijn we wakker geworden bij het horen van de regen...we zijn er net zo lang in blijven liggen tot we dachten nu is het veilig en regent het niet zo heel erg hard. Alles was zeiknat! Maar maakt niet uit...ik had Tommie bij me :) We zijn naar Orewa gereden, een plaatsje buiten Auckland en hebben daar een hostel opgezocht. In de avond zijn we naar een thermisch bad geweest...heerlijk...de baden waren 30 graden of warmer en ze hadden zelfs een filmbad! Dus we hebben heerlijk in het warme water een filmpje gekeken.

Op zondag hebben we lekker uitgeslapen...waar we op werden aangesproken...het mocht kennelijk niet...maar ja wij hebben heerlijk geslapen...Daarna zijn we richting Waiuki gereden waar een tante woont. Daar zijn we tot maandag ochtend gebleven. Het was heel gezellig om iedereen weer te zien en gewoon lekker te kletsen. Tom heeft Daniel (de zoon van Mike) geholpen met kiten...wat erg leuk was...want het ging voor geen meter...de kite bleef neerstorten zodra Daniel het in zijn handen had.

Maandag hadden we een erg drukke dag...we gingen naar Auckland...spullen bij mijn nicht Maggie brengen...fiets ophalen...mij naar vliegveld brengen...auto wegbrengen...drukdrukdruk. Ik word altijd beetje gestresst als ik ergens op tijd moet zijn en ik ben er niet op tijd. En deze keer maakte het me niet zo heel veel uit, omdat ik toch eigenlijk niet weg wilde. Maar Tom ging heel hard zijn best doen om ervoor te zorgen dat alles op tijd verliep en alles goed ging, waardoor alles dus fout ging. Zo hebben we een verkeerde afslag genomen en hebben dik 20 minuten om moeten rijden...zodat we alleen maar later waren. En vanwege zijn harde werken om ervoor te zorgen dat ik niet gestresst zou worden...ben ik juist onwijs gestresst geworden. Maar we hebben het gered hoor :)

Ik vond het echt niet leuk om hem achter te moeten laten, vooral omdat ik hem nu weer een week of 3 a 4 niet meer zie. Ik zal hem nu ook wel weer gaan missen. Maar gelukkig kunnen we nu in elk geval smsen...iets wat we de afgelopen maand niet hebben kunnen doen :)

Verder ben ik op het moment hard op zoek naar een andere plek om te verblijven. Aanstaande zaterdag ga ik bij vrienden van Tom intrekken, maar dat is tijdelijk aangezien zij hun huis aan het verkopen zjin. En nog meer groot nieuws!! Ik heb een auto gekocht...en inderdaad ik heb geen rijbewijs... :) Nou maar hopen dat Tom niet gaat gillen als hij de auto ziet!

Liefs, Rachel


Adventure: My new adventure
Location, country: Porirua,  New Zealand
Visited: 1409 times
Last edited on: 2008-05-15 21:15:03
Created: 2008-05-15 21:02:45

Comments

Josiane wrote on December 27th, 2014 at 18:38:30 (UTC) :
Clear, inevamrtiof, simple. Could I send you some e-hugs?