Printable versionAuckland and internship
2008-03-19

Click to enlarge

English version below

Hoi iedereen!

Ik ben deze week begonnen met mijn stage, wat ik heel erg spannend vond! Maar het viel reuze mee! Het zijn allemaal aardige mensen die me echt met van alles willen helpen! Zoals bijvoorbeeld naar mijn werk komen, ik kan in elk geval meerijden met Jacob tot hij weggaat en daarna kan ik met een collega meerijden, echt fijn!
Vandaag ben ik naar de zanggroep van het bedrijf gegaan, wat ook erg leuk was, misschien dat ik daar wel vaker naar toe ga :)
Verder ben ik voornamelijk bezig met het invoeren van gegevens op dit moment en natuurlijk literatuur zoeken, maar dat is nog een beetje saai. Komend weekend heb ik lang weekend, omdat het pasen is, maar ik heb nog niet helemaal bedacht wat ik ga doen. Vrijdag ga ik in elk geval shoppen!!!!

Vorige week heb ik een paar dagen in Auckland bij mijn nicht Maggie doorgebracht, wat ik echt onwijs vond! Ze heeft mij samen met Jane rondgereden in Auckland. Ik ben naar Mission Bay, One tree hill en de shopping mall geweest. En ik heb eindelijk lekker sushi gegeten!! Heb ik lang op moeten wachten.

De overige twee dagen moest zij gewoon werken, dus ben ik een dag naar Devenport geweest en heb ik twee vulcanic cones beklommen (maar die zijn nu zo groen als maar kan). Wat wel een lekkere wandeling was, mijn voeten deden echt zeer op het eind. En ik ben een dag naar Rangitoto Island geweest, wat een uitgebluste vulkaan is geweest. Dat was heerlijk. Ik had de ferry van 10.30 ernaartoe en werd pas weer om 15.30 opgehaald. Het was in het begin een beetje druk, omdat iedereen tegelijk begint met het wandelen naar de top, maar op een gegeven moment was ik heerlijk alleen. De klim is op zich niet zo zwaar, het is niet erg hoor, maar het is er wel heel erg schitterend! Die avond kwam Jane met haar vriend (Kent) eten bij Maggie, kon ik ze wat beter leren kennen. En het was echt een hele leuke avond...waar ik de volgende dag in de trein een klein beetje spijt van had.... Ik ben toen namelijk met de trein van Auckland naar Wellington gereisd, wat 12 uur duurt!! Onwijs lang, maar je ziet wel heel veel moois onderweg.

Ik laat gauw weer wat van me horen!!

Groetjes, Rachel


Adventure: My new adventure
Location, country: Petone,  New Zealand
Visited: 1337 times
Last edited on: 2008-05-15 21:17:27
Created: 2008-03-19 04:22:02

Comments

Pokey wrote on May 1st, 2016 at 23:45:46 (UTC) :
Me and this article, sitting in a tree, L-RN--EAN-I---G!