Printable versionChillen @ Vincent's
2011-09-27

Boxing Kangaroos
Click to play movie
2011-09-21
We hebben even een korte break ingelast. Hoewel all dat reizen erg leuk en prachtig is, hebben we ook wat tijd nodig om alles te laten bezinken en aan het thuisfront te denken.

Vincent is een goede vriend, overgehouden aan mijn studie tijd. Vincent woont, samen met zijn Japanse vriendin Aska, aan de Gold Coast in Australie. In een prachtig resort aan Miami Beach wel te verstaan. Hij heeft het goed voor elkaar en het lijkt erop dat hij hier ook niet meer weg zal gaan voorlopig.

Anneke en ik hebben besloten om een kleine week bij Vincent te vervblijven. Het is hier toch wel Hollands gezellig en zodoende kan ik me enkele dagen om wat internet werk te verzetten. Anneke heeft een duikcursus geboekt en heeft vandaag al gelijk met volle uitrusting op de bodem van de lagune doorgebracht. Als het meezit heeft ze aan het einde van de week ook haar 'open water' brevet waarmee ze over de hele wereld kan gaan duiken.

We hebben een prachtig strand op nog geen 50 meter van het resort. Daar hebben we vanmiddag aan 'zout-water-happen' gedaan. Wat een wilde branding zeg... en gigantische stromingen door de harde wind. Er zijn hier gelukkig stukken afgezet op het strand waartussen je kan zwemmen onder toezicht van een strandwacht. Erg goede service hier in Australie! We hadden een surfboard en bodyboard mee, maar kwamen niet verder dan 30m de zee in vanwege de stromingen en grote willekeurige golven. Daarna lekker in het verwarmde zwembad op het resort bijgekomen.

We hebben aardig wat videomateriaal verzameld, maar vanwege de HD resolutie kunnen we deze helaas niet goed bewerken en delen met jullie. Wel heb ik een leuk klein filmpje bijgesloten over stoeiende kangaroes. Have fun en laat ons weten wat je ervan vindt.

Groetjes van ons.
Adventure: 2011 - (Un)beaten trails
Location, country: Surfers Paradise,  Australia
Visited: 1373 times
Last edited on: 2011-09-27 11:54:57
Created: 2011-09-27 11:47:56