Printable versionHustle and bustle of the city
2011-09-11

Hallo allemaal,

We hebben Singapore alweer enkele dagen achter ons liggen. We hebben daar o.a. de security omzeilt van het luxe Marina Bay Sands hotel. Dus wij naar de 57e verdieping en daar de tot in de avond genoten van het luxe zwembad en $1million dollar views op Singapore.

Met het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, de Airbus A380, vlogen we naar Sydney. De vlucht was ongeveer 7 uur en ik ben weer helemaal up-to-date met de nieuwste films. Met diverse blikjes heineken op 11700ft hoogte heb ik me erg goed vermaakt. Eenmaal in Sydney zijn we met de trein naar Newtown gegaan waar we incheckte in het Billabong Gardens hostel. Erg gezellig hostel.

Anneke had een wandeling gevonden in de Lonely Planet (reisgids) welke ons via diverse bekende (?) gebouwen naar het Opera House en de Harbour Bridge leidde. De parken hier zijn erg goed onderhouden en alles is goed aangegeven met wegwijzers. De volgende dag zijn we naar Manly Beach gegaan met de Ferry. Manly ligt aan de noordkant van Sydney en is een populaire bestemming met een gezellige winkelstraat. Hier hebben we een wandling naar Nordhead gemaakt. Bij Nordhead raakte we aan de praat met een mevrouw die een foto voor ons wilde maken. We vroegen haar daarna om een lift terug naar het stadje en dat was geen enkel probleem. Voordat we terug naar city cental gingen, hebben we nog een belgische waffel met ijs gegeten.

Vandaag (11-09-2011) is Anneke zelf op pad gegaan om Bondi beach te bekijken en daarna met Amy, kennis uit NL, te gaan shoppen. Ik ben wat werkzaamheden gaan doen welke helaas niet zover zijn gevorderd als gehoopt. Dus volgende week zal ik op een regenachtige dag nog weer wat uurtjes achter de PC doorbrengen. Vanavond is Amy in het hostel blijven eten en hebben we gezellig zit kletsen.

Morgen verlaten we het Billabong Gardens hostel om met ons ruimteschip het wijde Australie in te trekken. Meer over ons ruimteschip en de roadtrip lezen jullie volgende week.

Groeten van ons.
Adventure: 2011 - (Un)beaten trails
Location, country: Sydney,  Australia
Visited: 1107 times
Last edited on: 2011-09-11 10:11:10
Created: 2011-09-11 10:11:10