Printable versionhet paasweekend
2005-03-29

Click to enlarge

Het afgelopen weekend ben ik erg druk geweest.

Vrijdag was ook hier een vrije dag en toen ben ik op pas gegaan om een paar dingen te kopen. M'n sportschoenen pastten niet meer in de koffer, dus ik moest hier een paar nieuwe kopen. De enige tennisschoenen die in mijn maat waren heb ik genomen .Ze waren maar $20 dus als ik wegga, kan ik ze hier achterlaten. Als ze op de heenreis niet in koffer pastten dan wil het op de terugreis denk ik ook niet.

Zaterdag ben ik met Randy naar een oud huis geweest dat van zijn vader is. Het staat ergens in de bergen en het een bouwval. Later dit jaar gaat de brandweer het met de grond gelijk branden. Er zit alleen nog waardevol hout in het huis. Dat hout is nu nietmeer te krijgen door een ziekte 50 jaar geleden. Randy wil dit hout gebruiken om er de keukenkastjes voor zijn nieuwe huis mee te maken.

Zaterdagavond: feest

Zondag moest ik er erg vroeg uit om naar de kerk te gaan. Ik dacht dat dat voor een keer best wel interessant kon zijn. Het duurde ook maar een uurtje dus dat viel wel mee. Sommigen dingen zijn wel handig om van te voren te weten. Zoals dat je na een liedje va het koor niet moet klappen. Gelukkig had ik dat net op tijd in de gaten. Na de dienst hadden de ouders van Jeremy mij uitgenodigd om ergens te gaan lunchen. Toen ik er om 2 uur weer was heb ik de rest van de dag m'n kleren gewassen en gestreken. Het was ook wel noodzakelijlk, omdat ik net zo lang gewacht had totdat ik geen schone broeken meer had. Dat is ook het enige dat ik zelf moet doen op m'm kamer dus dan valt het wel mee.

Vandaag (maandag) brn ik naar de Volvo/Mack fabriek geweest. Ik had daar gevraagd of ze ook rondleidingen gaven en dat deden ze dus wel. Het is een giantische fabriek. Elke dag maken ze 170 trucks. Sommige zijn een stuk groter dan de Nederlandse. Helaas is het verboden om binnen foto's te maken, maar ik heb de hele fabriek gezien.

Ik ga nu zo naar huis, het is hier nu half 7. Er gaat veel tijd in zitten om iedereen te mailen, maar dat is geen probleem. Ik heb de sleutel van kantoor gekregen dus ik kan langer blijven.

  


Adventure: My adventure
Visited: 1624 times
Last edited on: 2005-03-29 00:00:00
Created: 2005-03-29 00:00:00